Empresa


Mecanitzats Utillatges i motlles SL és una empresa dedicada a la fabricació de tot tipus de motlles d’injecció termoplàstica, utillatges, mecanitzats de precisió i matrius.

Fundada el 1999 i amb treballadors amb més de 25 anys d’experiència en el sector,  ens ha permès obtenir els coneixements necessaris per realitzar gairebé qualsevol tipus de motlle, no només d’injecció (la nostra especialitat), sinó també per compressió , bufat, com d’injecció d’alumini.

Any rere any, la nostra empresa no ha deixat de créixer, tant en personal, com en l’adquisició de més i millors mitjans de producció.

Situada a La Riera de Gaia (Tarragona), amb una nau d’uns 800 m2, disposa de la més àmplia varietat de maquinària per aconseguir uns terminis de lliurament curts, i amb un equip de treball que complirà les necessitats del client amb un tracte personalitzat.

Actualment la nostra activitat està molt diversificada,  treballant per a diversos sectors econòmics com ara: medicina, energies renovables, agropecuàries, automoció, electricitat, construcció.

El nostre mercat actualment es troba en expansió, oferint els nostres productes en el territori nacional però també exportant els nostres productes a països com: França, Portugal, Itàlia, Polònia, Mèxic, Tunísia entre altres.

Si, no disposa de màquines d’injecció, amb la nostra altre empresa Plàstics Andreu-Injectats SL, podrà dur a terme la finalització d’un projecte iniciat per Mecanitzats Utillatges i Motlles SL, amb la fabricació en sèrie de les peces de plàstic amb algun petit muntatge si cal.

Gràcies al treball conjunt de Mecanitzats Utillatges i Motlles SL i Plàstics Andreu Injectats SL, s’obté una serie  d’avantatges molt clares pel client: la disminució dels costos de reparació, modificació i transport dels motlles. Amb el nostre personal especialitzat en injecció plàstica, però també en la construcció i funcionament dels motlles permet obtenir més qualitat en les peces. Així com un temps de resposta més curt davant les reparacions i les incidències que puguin succeir, com un menor temps de reacció a l’hora de reiniciar el procés productiu.