Empresa

Plàstics Andreu-Injectats SL és una empresa dedicada a la fabricació de tot tipus de peces de plàstic, especialitzada en la injecció termoplàstica. Amb una experiència en el sector de 16 anys, ens han permès obtenir els coneixements necessaris per injectar qualsevol tipus de peça, amb l’ajuda de les més avançades tecnologies del mercat.

Any rere any, la nostra empresa no ha deixat de créixer, tant en personal, com en l’adquisició de més i millors mitjans de producció.
Situada a La Riera de Gaia (Tarragona), amb una nau d’uns 1.600 m2, disposa de la més àmplia varietat de maquinària per aconseguir uns terminis de lliurament curts, i amb un equip de treball que complirà les necessitats i expectatives del client amb un tracte personalitzat.
Amb la nostra política d’empresa, hem arribat a donar resposta a diversos i diferents sectors industrials i de serveis com: medicina, energies renovables, agropecuàries, automoció, electricitat, construcció entre altres.

El nostre mercat actualment es troba en expansió, oferint els nostres productes en el territori nacional però també exportant els nostres productes a països com: França, Portugal, Itàlia, Polònia, Mèxic, Tunísia entre altres.

Amb Mecanitzats Utillatges i Motlles SL nostra altra empresa, podrà iniciar el desenvolupament d’un projecte, amb els seus plans, prototips, motlles, per poder iniciar la fabricació en sèrie de les peces de plàstic a Plàstics Andreu Injectats SL.

Gràcies al treball conjunt de Mecanitzats Utillatges i Motlles SL i Plàstics Andreu Injectats SL, s’obté una serie  d’avantatges molt clares: la disminució del cost de les reparació, modificació i transport dels motlles. Amb el nostre personal especialitzat en injecció plàstica, però també en la construcció i funcionament dels motlles permet obtenir més qualitat en les peces. Així com un temps de resposta més curt davant les reparacions i les incidències que puguin succeir, com un menor temps de reacció a l’hora d’iniciar la producció de peces.