Serveis

Plàstics Andreu-Injectats SL ofereix als seus clients l’experiència i el saber fer que han marcat des d’un principi l’inici de l’empresa.

Podem fabricar tot tipus peces amb molt diversos tipus de colors i materials com: PA, PP amb fibra de vidre, PC, ABS, PE LD … i amb nivells de producció molt variats, adaptant-nos a les necessitats dels clients i els seus costos requerits. Amb un pes màxim de la peça d’uns 1.600 gr. També disposem d’un ampli magatzem de 500 m2.

Amb la nostra empresa Mecanizats Utillatges i Motlles SL oferim tot el cicle productiu: des del disseny de la peça i motlle amb els seus prototips, la fabricació del motlle i ja per acabar la producció en sèrie de les peces de plàstic amb possibles terceres operacions com podrien ser petits muntatges. Així com l’ajuda en les reparacions i manteniment dels motlles que puguin succeir.

Plàstics Andreu-Injectats, S.L. es compromet a oferir als seus clients el màxim nivell de qualitat i de millora contínua, adoptant el compromís de mantenir un Sistema de Gestió de la Qualitat per així millorar contínuament l’eficàcia de la producció de l’empresa. I és així que ens trobem implementant el sistema de qualitat ISO 9001.

Fabricar productes i oferir serveis, que satisfacin les necessitats i expectatives dels nostres clients.